Bella

Naam: Bella (FIV+)
Geboortedatum: 2012
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja, komt goed overeen met andere katten, wordt enkel geplaatst bij andere katten als die ook FIV+ zijn.

Deze kat verblijft in Sint-Amandsberg.

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:
Bella is een lieve, rustige poes die regelmatig komt knuffelen, maar ook af en toe graag wat tijd voor zichzelf heeft. Als je thuis komt, is ze daar meteen en ‘s avonds kijkt ze vaak gezellig mee tv. Liefst van al slaapt ze ergens onder, letterlijk dan: ze is regelmatig terug te vinden onder een dekentje! Ze kruipt ook graag in hoekjes waar ze het gevoel heeft dat ze dichtgestopt ligt. Ze kijkt graag naar buiten op de vensterbank en eet graag natvoer. Droge brokken eet ze ook, maar daar is ze kieskeuriger in. Ze heeft geen probleem met andere poezen, maar door haar aids kan ze alleen bij een andere aids-poes geplaatst worden. Ze redt het ook prima alleen als het moet, als ze maar genoeg aandacht krijgt.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Bella is getest op aids en leucose en testte positief voor FIV (aids).

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract ondertekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466.148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

This post was written by
Comments are closed.