Emiel & Basiel

Naam: Basiel(grijs getijgerd) en Emiel(rosse tijgerkat)
Geboortedatum: 2015
Geslacht: 2 katers
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: niet geweten
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: enkel met elkaar

Deze kat verblijft in Jette

Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen.

Deze katten worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:
Emiel en Basiel werden beste vriendjes toen ze elkaar vonden op straat, in de steek gelaten door hun baasjes. Emiel is de extraverte van de twee. Hij zal elke kans grijpen om je aandacht te trekken en te behouden, in ruil krijg je een enthousiast spinconcert. Als hij alleen is kan hij zich goed bezighouden met zijn speelgoedmuis, soms tot ergernis van zijn speelkameraadje, want deze is eerder van het introverte type. Hij heeft wat meer tijd nodig om zich aan te passen, maar eens hij je vertrouwt, krijg je veel liefde (en ook alweer een spinconcert) terug. Ondanks hun verschillend karakter, zijn deze twee lieve katers echt onafscheidelijk, en kruipen ze dicht bij elkaar als ze moe zijn. Ze worden dus enkel samen geplaatst

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Emiel en Basiel zijn beiden getest op FIV (Vorm van HIV/Aids die enkel bij katachtigen voorkomt en niet besmettelijk is voor mensen of honden) en testten positief. Dit wil niet zeggen dat zij ziek zijn, maar wel dat ze een iets nauwkeurige opvolging nodig hebben, en dat je beducht moet zijn op infecties (tandvlees, oogjes, wondjes,…)

We vragen de gebruikelijke verminderde tussenkomst in de dierenartskosten van 80 euro voor katten met FIV.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Lynn op het nummer 0496/078969 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

This post was written by
Comments are closed.