Bella

Naam: Bella (FIV+)
Geboortedatum:
Geslacht: Vrouwelijk
Vrij: onmiddelijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: niet geweten
Kan omgaan met honden: niet geweten
Kan omgaan met katten: ja, komt goed overeen met andere katten, wordt enkel geplaatst bij andere katten als die ook FIV+ zijn.
Deze kat verblijft in Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan

Karakter en achtergrond van de kat:

Bella is een lieve poes die graag komt knuffelen. Als je thuis komt is ze daar meteen. Liefst van al slaapt ze ergens onder, letterlijk dan, ze kruipt onder het lapje dat in haar mand ligt! (Zie foto). Of ze kruipt in een hoekje waar ze het gevoel heeft dat ze dichtgestopt ligt. Ze kijkt graag naar buiten vanaf de vensterbank en eet liefst nat voer dat gepureerd is. Droge brokken eet ze ook, maar daar is ze kieskeuriger in en knabbelt ze niet. Ze is graag samen met andere poezen, maar omwille van haar aids moet ze dus wel bij een andere aids-poes geplaatst worden. Momenteel heeft ze hier een aids-vriendje Gris dat je al dan niet samen met haar kan adopteren. Vriendje is een groot woord, maar ze slapen graag in elkaars buurt en laten elkaar verder met rust.
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Bella is getest op aids en leucose en testte positief op aids.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather
This post was written by
Comments are closed.