Markske houdt van knuffels

Markske houdt van knuffels

Markske kwam bij Kat Zoekt Thuis in opvang op 16/02/2017, toen hij zwaargewond gevonden werd langs de kant van de weg. Ondertussen onderging hij reeds verschillende operaties, werden er ontelbare kaarsen voor hem gebrand en zetten dierenartsen en vrijwilligers van Kat Zoekt Thuis zich tot het uiterste in om hem zo comfortabel mogelijk te doen herstellen.

Markske is een heel sterke kat, met een grote wil om te leven. Hij heeft veel mensen beroerd en voor de vrijwilligers van Kat Zoekt Thuis is het een ontzettende steun om zoveel medeleven en ook giften te zien.

We zijn er nog steeds niet en zijn herstel zal nog maanden duren. Maar we zien hem stap per stap vooruit gaan. Hij heeft gisterenavond voor het eerst interesse getoond in natvoer maar eten ging nog niet zo goed. Maar vandaag heeft hij met smaak een beetje vis gegeten. Hij wordt nog 6 keer per dag bijgevoederd via een sonde maar het feit dat hij zelf begint te eten is echt hoopvol dat zijn mondje eindelijk aan het genezen is.

Markske is ook ontzettend dankbaar en hij geniet enorm van knuffels. Hij gooit zich dan op zijn zijde en zelfs zijn rug om geaaid te worden. Hij is echt een genieter, en houdt er ook van om onder een dekentje toegestopt te worden.

Kijk hier naar een van de knuffelsessies.

This post was written by
Comments are closed.