Molly

Naam: Molly (FIV +)
Geboortedatum: 2015
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: neen
Molly verblijft momenteel in Gent
Molly zoeken we een liefdevolle thuis zonder andere andere poezen waar ze binnen mag leven.

Karakter en achtergrond van de kat:

Molly is een schat van een kat die jou met haar mooie ogen in 1 oogopslag betovert. Al kan ze misschien bij vreemden even onwennig zijn, van zodra ze doorheeft dat je te vertrouwen bent, kijkt ze je hunkerend aan om gestreeld te worden. Ze gaat dan zelfs op haar zij en haar rug liggen om overal een massage te krijgen. Ze komt graag bij je liggen en komt ook op de schoot liggen wanneer ze de kans krijgt.

Ze is nog jong en speelt ook graag, een balletje, touwtje of hengel zijn ideaal om haar helemaal in speelmodus te krijgen. Verder is ze een rustige poes, die graag op een stoel, of zetel ligt te slapen. Ze gebruikt de krabpaal en kattenbak heel netjes en zelfs vervoerd worden in de auto is geen enkel probleem. Ze ligt dan rustig in haar mandje, doet een dutje of wast zich.

Molly is een ideaal poesje voor mensen die graag een rustige aanhankelijke en enige kat willen. Ze past zich heel snel aan en zal met plezier meegaan op weekend of vakantie. Ze testte positief op FIV maar is verder in perfecte gezondheid. Katten met FIV kunnen gezond oud worden en hebben geen speciale medische opvolging nodig. Lees er hier meer over.

Molly is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Ze werd getest op aids en leucose en testte helaas positief op FIV maar negatief op leucose. Er wordt daarom een verminderde adoptiebijdrage van 80 euro gevraagd.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20 u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

This post was written by
Comments are closed.