Aiky en Nolly

Naam: Aiky en Nolly
Geboortedatum: 01/04/2013 en 30/08/2012
Geslacht: zwart/witte Kater en getijgerde kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x op 30/10/17
Kan omgaan met kinderen: zeer goed
Kan omgaan met honden: geen ervaring
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Sint-Niklaas
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan
Aiky en Nolly worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Aiky houdt van uren aan het raam naar buiten kijken, gepakt en gewreven worden, aan of onder uw  benen liggen onder een dekentje. Is schuchter in het begin maar eens hij je vertrouwt uitermate speels en aanhankelijk. Gevoed met papfles als kitten en zeer hard aan mensen gehecht. Is nog nooit buiten geweest.

Nolly houdt van op de schoot liggen en het liefste nog op een zacht dekentje. Is nieuwsgierig en zeer graag bij mensen. Grootgebracht met papfles als kitten. Ze zijn nog nooit buiten geweest

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Aiky en Nolly zijn getest op aids en leucose en testten negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496053899 tijdens werkdagen tussen 17u en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Dit is een bemiddeling.