Alsan

Naam: Alsan
Geboortedatum: 01/01/12
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: ja, maar geen kleine kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Wondelgem
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij in een veilige omgeving naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Eindelijk mag Alsan naar binnen, al sinds mei stond hij bij Kat Zoekt Thuis op de wachtlijst. Hij heeft dus veel geduld moeten hebben. Gelukkig kreeg hij al die tijd op straat eten. Toen hij uiteindelijk bij zijn opvanggezin binnenkwam was hij in de war en verstopte zich twee dagen. Maar dan plots draaide hij de knop om en transformeerde hij in een echte knuffelvriend. Sinds hij doorheeft hoe graag hij kopjes geeft, kan hij niet meer stoppen. Het liefst ligt hij heel dicht bij je in de zetel om kopjes te geven aan je neus. Knuffelen en babbelen zijn zijn favoriete bezigheden. Hij is heel graag bij jou in de buurt en zal alles doen om je aandacht te trekken. Af en toe neemt hij wel een momentje voor zichzelf maar het liefst van al is hij niet te lang alleen. We zoeken voor hem een thuis met mensen die veel thuis zijn en hem veel aandacht kunnen geven.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Alsan is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer 1 vaccinatie gegeven werd.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennismaken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Anna op het nummer 0479/57.73.97 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather