Amélie

Naam: Amélie
Geboortedatum: 15april 2017
Geslacht: Kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Gechipt en geregistreerd: Ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Ja, rustige kinderen
Kan omgaan met honden: Niet gekend
Kan omgaan met katten: Ja
Amélie verblijft in de gemeente Assebroek/Brugge
Voor Amélie zoeken we een thuis waar ze eventueel veilig naar buiten kan. Dit is geen must.
Amélie wordt enkel geplaatst waar reeds een jonge, speelse kat aanwezig is.

Karakter en achtergrond van de kat:

Hallo! Ik ben Amélie! Samen met mijn broers werd ik gevonden op een boerderij toen ik ongeveer 6 weekjes oud was. De verhuis naar mijn opvanggezin vond ik niet leuk en dat liet ik merken door te blazen en te slaan. Na enkele dagen mocht ik kennis maken met mijn pleegmama. Ik kreeg er opeens 4 nieuwe pleegbroertjes en zusjes bij! Ik mocht melk drinken bij mijn pleegmama, waardoor mijn socialisatie vlotter verliep. Ik ben nog steeds het meest bange katje, maar ik ben langzaamaan aan het ontplooien. Sinds een week heb ik ontdekt dat streeltjes en knuffeltjes wel tof zijn. Ik begin ook vaker en vaker te spinnen. In het begin liep ik altijd weg, maar nu laat ik me af en toe al eens oppakken. Ik ben verder een zeer speelse kat en heb nood aan een speels maatje in mijn nieuwe gezin. Zie jij het zitten om mij in huis te nemen? In het begin zal ik wel wat tijd nodig hebben, maar zodra ik je vertrouw, zal het allemaal in orde komen.

Amelie is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en geregistreerd. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Jolien Keereman op het nummer 0476 71 10 74 tijdens werkdagen tussen 10 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.