Annabelle

Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
gesteriliseerd: ja
gevaccineerd: 2x
gechipt en geregistreerd: ja
Kan omgaan met kinderen: ja, rustige kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend, waarschijnlijk niet goed.
Kan omgaan met katten: Deze kat verblijft in de gemeente Wetteren
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze liefst op termijn naar buiten kan.
Wordt enkel samen geplaatst met haar dochter, Stardust.
Wordt enkel geplaatst waar er nog een andere kat aanwezig is: ze is geen fan van andere katten, maar met sommige (rustige katten) gaat het wel.

Karakter en achtergrond van de kat:
Annabelle werd gevonden in een tuin met een pasgeboren nestje. De eerste weken was ze erg beschermend t.o.v. haar kittens en kon ze nogal agressief uit de hoek komen. Haar moederinstinct was goed ontwikkeld. Naarmate de kittens groter werden heeft ze haar vertrouwen in mensen weer terug gevonden. Nu is Annabelle een erg sociale poes die houdt van aandacht en knuffels, vastnemen en optillen vindt ze echter niet altijd zo fijn. Ze heeft een dapper hart, andere katten (ongeacht hoe groot die zijn) jaagt ze weg. Met sommige katten komt ze wel overeen, met de kater die hier woont en die een gemoedelijk karakter heeft, heeft ze geen probleem.

Annabelle is ontvlooid, ontwormd, 2 keer gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd, We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 115 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 125 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Véronique Rousseau op het nummer 09/335 31 21 tijdens werkdagen tussen 9 uur en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.