Aoi en Doran

Naam: AOI & DORAN
Geboortedatum: 06-’17 & 25-06-‘17
Geslacht: V & M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Onbekend
Kan omgaan met honden: Onbekend
Kan omgaan met katten: Ja
Deze katten verblijven in Gentbrugge.
Voor Aoi en Doran zoeken we een thuis waar ze liefst binnen mogen leven, tenzij in een veilige omgeving. Hangt af van hoe Aoi evolueert.
Aoi en Doran worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Ik ben Aoi. Ja, ik weet het… ik lijk nogal kwaad op de foto hé? Ik kan daar niet aan doen, mijn snoetje staat gewoon zo. Ik ben wel heel lief hoor, maar nog verlegen gezien ik toch even op straat heb rondgedoold.  Mijn opvangmama ziet me wel elke dag meer en meer openbloeien. Ik speel graag met de hengel en ben dol op lekker natvoer of snoepje. Zo leer ik toch mensen vertrouwen, maar het moet op mijn tempo gebeuren. Mijn opvangmama heeft me al zachtjes kunnen aaien, elke dag een stap vooruit. Ik leer ook heel veel van Doran. Ik zie dat hij nergens bang voor is en heel sociaal naar mensen. Geef mij maar wat tijd en het komt wel goed, ik kijk eerst graag de kat uit te boom. Gezien ik een half langharig katje ben, zal ik wel af en toe een kambeurt nodig hebben.

Hé, herken je mij nog? Ik ben Doran. Je herkent mij misschien aan mijn vorige naam “afval”. Ze hebben mij gevonden in de vuilbak van de Quick. Gelukkig maar dat ik zo luid kan miauwen! Ik begrijp niet waarom iemand mij zomaar gedumpt heeft, maar ik ben er snel over geraakt hoor. Ik ben een sociaal kereltje en heb veel knuffels nodig. Ik ben heel actief en speel graag met alles wat glinstert en rinkelt. Mijn lievelingsspeelgoed is de hengel, dan moet iedereen oppassen hoor. Van zodra ik mijn prooi heb gevangen, wil ik hem niet meer los laten en grom ik als een hond. Dan moet mijn opvangmama heel hard lachen. Daarnaast ben ik dol op natvoer en snoepjes, het lijkt dan alsof ik dagen niet gegeten heb. Als mijn buikje vol zit, kom ik lekker op jouw schoot liggen om uitgebreid geaaid te worden. Als ik geen aandacht krijg, zal je mij wel horen piepen!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 05 38 99, tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.