Balthazar & Boma

Naam: Balthazar (zwart neusje) & Boma
Geboortedatum: +/- juli 2016
Geslacht: M & M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet of in een veilige omgeving naar buiten kunnen
Balthazar en Boma worden enkel samen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Balthazar en Boma zijn twee stevige broertjes die werden gedumpt op een kerkhof. De voederzetster ontfermde zich gelukkig over hen en ging op zoek naar een oplossing voor deze lieverds. Het duurde een tijdje vooraleer ze bij Kat Zoekt Thuis terecht konden, maar eens in opvang bloeiden ze al gauw open. Balthazar is de sociaalste van de twee: hij begint onmiddellijk te knorren en kopjes te geven wanneer je hem aait. Boma bekeek het allemaal nogal wantrouwig vanop een afstand. We gingen heel voorzichtig te werk, en dat mocht baten! Ook hij gaf zich over aan het genot van geaaid te worden en geniet hier duidelijk van! Hij durft nog niet zelf naar je toe te komen, maar wanneer je hem vanop zijn verstopplekje achter zijn oortjes begint te krabben, krijgt hij er geen genoeg van!
Dit duo zal even tijd nodig hebben om zich opnieuw aan te passen wanneer ze verhuizen. We zijn ook specifiek opzoek naar een rustige thuis waar ze alle tijd krijgen om los te komen. Met wat geduld en een karrenvracht aan liefde, zullen zij echter openbloeien tot levensgezellen die je hart verwarmen!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
De broers zijn getest op aids en leucose en testte allebei negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148 . Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather