Belle

Naam: Belle
Geboortedatum: juni 2017
Geslacht: Vrouw
Vrij: 22/08/2017
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Loppem
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan
Wordt enkel geplaatst waar er nog een andere jonge of speelse kat aanwezig is (of samen met een andere kitten van kat zoekt thuis)

Karakter en achtergrond van de kat:
Belle is gevonden in het industriepark De Blauwe Toren. Toen ze bij ons kwam had ze waarschijnlijk nog geen mens van dichtbij gezien. Nu begint ze beetje bij beetje te ontdooien. Ze durft zich nog te verstoppen maar eens je haar kan strelen begint ze enorm te spinnen. Ze speelt heel graag met de andere katten in huis.
We zoeken mensen met veel geduld die haar de tijd geven om te wennen aan de menselijke aandacht.

Deze kat is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Els Desplancke op het nummer 0478 25 27 76 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken met je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.