Bertha

Naam: Bertha
Geboortedatum: 2010
Geslacht: Kattin
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in Mariakerke (Gent)
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze naar buiten kan, eventueel wel in een veilige omheinde tuin of kattenren.
Wordt best alleen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Bertha heeft nog niet veel geluk gehad in het leven. Ze kwam bij Kat Zoekt Thuis terecht omdat haar baasje haar wou laten inslapen. Ze is al verschillende keren moeten verhuizen en is hierdoor een beetje wantrouwig en schuw geworden. Nochtans is het een hele lieve kat eens ze je wat beter leert kennen. Ze krijgt graag affectie, maar schrikt nog een beetje van plotse bewegingen. Nu ze begint te wennen, gaat ze graag op onderzoek door het huis en kan ze heel actief spelen. Ze zit vaak verlangend naar buiten te kijken, dus een thuis waar ze voorzichtig naar buiten kan, zal ze zeker leuk vinden.

Bertha heeft iemand nodig die vooral heel geduldig is, haar de tijd geeft om op haar eigen tempo tot zichzelf te komen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Bertha is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496/053899 tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.