Billie

Naam: Billie
Geboortedatum: geschat  15/08/2017
Geslacht: M
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Neen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: Ja

Deze kat verblijft in Denderleeuw

Voor Billie zijn we op zoek naar een thuis waar hij niet naar buiten kan.

Billie is op zoek naar een thuis met een speelkamaraadje. Hij wordt dus enkel geplaatst waar er nog een jonge speelse, sociale kat aanwezig is.

Karakter en achtergrond van de kat:
Billie heeft een moeilijke start gehad. Hij was 20 weken oud toen hij in opvang kwam, zat onder de vlooien, was ondervoed, en was overduidelijk niet gewoon aan mensen.
Het heeft maanden geduurd om hem mensen te laten vertrouwen, maar ondertussen loopt hij wel al vrolijk rond in huis, en kunnen zijn opvangouders hem ook soms aaien. Bij de minste beweging of bij mensen die hij niet kent, verstopt hij zich wel nog onmiddellijk.
We vermoeden dus dat hij bij een verhuis nog veel tijd nodig zal hebben om zich opnieuw aan te passen. Met veel liefde en geduld zal dit wel goed komen, maar verwacht niet dat hij onmiddellijk naar je zal toekomen.
Omdat Billie heel gelukkig is binnen, maar wel zeer schichtig is bij ongekende mensen en geluiden, wordt hij enkel geplaatst waar hij niet naar buiten kan.
Hij is ook nog enorm speels en hij is super sociaal en lief naar andere katten toe. Hij wordt dan ook enkel geplaatst waar er al een speelse kat aanwezig is.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Billie werd getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472440221 tijdens werkdagen tussen 17 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather