Bloesem en Iris

Naam: DUO Bloesem en Iris
Geboortedatum: 14/04/2017
Geslacht: kattin en kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: met rustige kinderen
Kan omgaan met honden: niet geweten
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Assebroek
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen
Worden enkel samen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Bloesem en Iris zijn 2 langharige zwarte schatjes. Deze twee zusjes houden van spelen en samen slapen. Daarom worden ze enkel samen geplaatst. Ze hebben nog wat tijd nodig voor het knuffelkatjes worden maar zijn graag bij mensen in de buurt. Met wat natvoer kan je ons altijd verleiden! We spelen graag met balletjes, muisjes,…

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Catherine op het nummer 0477/18.34.91 tijdens werkdagen tussen 18 en 21uur en tijdens het weekend tijdens 18 en 21uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.