Bougie

Naam: Bougie
Geboortedatum: mei 2017
Geslacht: Kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Gechipt en geregistreerd: Ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Ja, rustige kinderen
Kan omgaan met honden: Niet gekend
Kan omgaan met katten: Ja
Bougie verblijft in de gemeente Assebroek/Brugge
Voor hem zoeken we een thuis waar hij eventueel veilig naar buiten kan. Dit is geen must.
Bougie wordt enkel geplaatst in een huis waar reeds een jonge, speelse kat aanwezig is.

Karakter en achtergrond van de kat:

Hallo, ik ben Bougie! Ik ben gevonden in een auto en kwam meteen in opvang. Ik ben een grote jongen met een klein hartje. Ik hou ervan om te knuffelen en bij iemand op schoot te liggen. Ik ben een echte knuffelkat! Ik speel heel graag en soms ben ik wel wat wild! Maar ik kan ook heel rustig zijn en flink slapen! Bij vreemde mensen ben ik wel wat bang, dus zal je mij in het begin wat tijd moeten geven om te wennen aan mijn nieuwe huisje. Eenmaal ik ontplooid ben, zal ik jullie overladen met liefde! Heb jij een plaatsje voor mij?

Bougie is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Jolien Keereman op het nummer 0476 71 10 74 tijdens werkdagen tussen 10 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.