Buddha

Naam: Buddha
Geboortedatum: onbekend, 8 jaar geschat
Geslacht: vrouwelijk
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: ja
Kan omgaan met kinderen: geen idee
Kan omgaan met honden: ja
Kan omgaan met katten: nee
Deze kat verblijft in Sint-Laureins
Voor deze kat zoeken we een thuis waar zij later veilig naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Hallo, mijn naam is Buddha.

Ik ben een prachtige, muisgrijze Britse korthaar, ja, een raskat dus. Ik hou van aandacht en ben graag een koningin in huis. Ik ben er gewoon graag bij, bij het gezin in de huiskamer. Ik ben een echte huiskat maar kom ook wel eens graag buiten als alles veilig is. In het najaar ben ik, totaal uitgehongerd en op sterven na dood, in de hondenmand in de schuur van mijn opvanggezin gaan liggen. Ik ben een huiskat en wist niet hoe ik ‘in het wild’ aan eten moest geraken. Gelukkig heeft mijn opvanggezin mij alle medische zorgen, liefde en verzorging gegeven die ik nodig had. Ze gaven mij een nieuwe naam: ‘Buddha’, en daar luister ik graag naar. Ik ben een sterke kat: nu ben ik er weer helemaal bovenop en kerngezond. Ik hou van mensen en wil dolgraag heel veel geknuffeld worden, want dat heb ik een hele tijd gemist, al hou ik voorlopig nog graag mijn 4 pootjes op de grond. Het liefst kom ik bij jou knuffelen als je rustig in een zetel of bed zit of ligt. Dat voelt heel veilig voor mij en dan begin ik hard te snorren. Ik speel heel graag met mijn kattenkruid kippetje. Ik zoek dus een thuis waar ik veel liefde krijg en waar ik mijn plaats kan innemen. Ik deel die plaats niet zo graag met andere katten, al vond ik de labrador van mijn opvanggezin geen bedreiging. Heb je graag een rasgodin in huis, contacteer dan mijn opvangmama.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Nini op het nummer 0472 39 38 36 tijdens werkdagen tussen 18 en 20:30 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20:30 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather