Caramel

Naam: Caramel
Geboortedatum: 1/05/2016
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: met rustige kinderen
Kan omgaan met honden: niet geweten
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Assebroek
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan
Kan enkel geplaatst worden als er nog een sociale kat aanwezig is.

Karakter en achtergrond van de kat:

Caramel liep rond bij mensen in hun tuin. Hij wou samen met de andere katten mee naar binnen. De oortopjes van Caramel waren verbrand door het rondlopen in de zon.In het begin was Caramel bang maar ondertussen is hij al opengebloeid! Hij speelt graag en krijgt graag aandacht. Een drukke omgeving is niet zijn ding. Het is een echte babbelaar die graag zal antwoorden als je tegen hem praat!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.Caramel is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Catherine op het nummer 0477/18.34.91 tijdens werkdagen tussen 18 en 21uur en tijdens het weekend tijdens 18 en 21uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.