Chablis

Naam: Chablis
Geboortedatum: 01/05/2015
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: nee
Kan omgaan met honden: nee
Kan omgaan met katten: nee
Deze kat verblijft in Bassevelde
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan.
Chablis komt niet overeen met andere katten en kan niet geplaatst worden waar een andere kat aanwezig is. Ze wordt enkel alleen geadopteerd.

Karakter en achtergrond van de kat:

Chablis is een heel lieve kattin die erg gesteld is op mensen. Ze draait graag tussen de benen om jouw aandacht te vragen en kopjes te geven. Chablis is geen schootkat maar wordt wel heel graag geaaid. Maar niet te lang, het is belangrijk om eerst wat vertrouwen op te bouwen zodat je ontdekt waar die grens ligt. Om die reden wordt ze niet geplaatst in een thuis waar kinderen zijn.

Ze is helemaal niet gesteld op het gezelschap van andere katten, ze is het liefst alleen. Dat heeft alleen maar voordelen vindt zij, zo hoeft ze jouw aandacht niet te delen. 😉

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Silke op het nummer 0494/79 21 69; maandag en woensdag van 9 uur tot 20 uur, de andere dagen van 16 uur tot 20 uur. Niet bereikbaar op vrijdag en zaterdag. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather