Clio

Naam: Clio
Geboortedatum: 09/2016
Geslacht: V
Vrij: onmiddelijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: liever niet
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Denderleeuw
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan, hetzij in een veilige omgeving
Wordt enkel geplaatst waar er nog een speelse jonge andere kat aanwezig is
Karakter en achtergrond van de kat:
Deze super kleine kattin ziet er niet enkel nog uit als een kitten, ze gedraagt zich ook echt nog zo. Alles wat ze kan vinden is goed om mee te spelen. Balletjes, hengels, maar ook papiertjes, balpennen en noem maar op.
Naar mensen toe zijn we er nog niet zo goed uit wat ze wil. Enerzijds loopt ze steeds weg als we haar benaderen, en zelf om aaitjes vragen doet ze ook nog niet. Anderzijds, wanneer we haar opnemen, en tegen ons aanhouden gaan de oogjes toe en spint ze volop. Of toch voor een tijdje. We denken dus dat ze stiekem echt wel geniet van menselijk contact, maar nog niet goed druft.
De beste manier om toenadering tot haar te zoeken is natuurlijk door met haar te spelen. Dan vergeet ze helemaal dat ze eigenlijk ook een beetje bang is van mensen. Wel durft ze soms eens uithalen als je haar te plots aanraakt, maar zelfs bij het uithalen blijft ze zachtaardig, en echt pijn heeft ze ons nog nooit gedaan. Het is eerder een waarschuwing.
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Clio is getest op aids en leucose en testte negatief.
We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het
herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.
Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.
Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/44.02.21 tijdens werkdagen tussen 18 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te sprekenen je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt
opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.