Cobalt

Naam:  Cobalt

Geboortedatum: geschat op 20/05/2017

Geslacht: M

Vrij: onmiddellijk

Gecastreerd/gesteriliseerd: ja

Gechipt en geregistreerd: ja

Gevaccineerd: 2x

Kan omgaan met kinderen: nee

Kan omgaan met honden: geen idee

Kan omgaan met katten: ja

 

Deze kat verblijft in de gemeente Brugge

 

Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet naar buiten kan

 

Karakter en achtergrond van de kat:

 

Cobalt en zijn zusje zijn buiten geboren. Cobalt heeft al een behoorlijke vooruitgang gemaakt in het omgaan met mensen. Af en toe durft hij nog te blazen (meestal door de invloed van andere katjes), maar hij laat zich regelmatig strelen en laat merken dat dit best wel leuk is onder begeleiding van luid gespin.  Hij vindt het leuk om te spelen, vooral flessendopjes vindt hij zalig. Hij eet heel erg graag en komt direct te voorschijn bij de geur van (gelijk welk) eten. Op die momenten is hij dubbel zo tam als op andere.  Naar andere katten toe miauwt hij opdat hij aandacht van hen zou krijgen. Cobalt gedraagt zich behoorlijk dominant naar andere katten toe.

Voor Cobalt zoeken we dan ook een baasje dat heel veel geduld en tijd voor hem kan maken. Een baasje dat hem een rustige thuis kan aanbieden en tijd vrijmaakt om met hem te spelen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 115 wanneer

herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 125 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven

werden.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

 

Voor meer info kan je contact opnemen met Catherine. op het nummer 0477/18 34 91, elke dag tussen 18u en 21u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

 

Http://www.katzoektthuis.be