Cobalt

Naam: Cobalt
Geboortedatum: geschat op 20/05/2017
Geslacht: M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: nee
Kan omgaan met honden: geen idee
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in de gemeente Brugge
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet naar buiten kan

Karakter en achtergrond van de kat:

Cobalt en zijn zusje zijn buiten geboren. Cobalt heeft al een behoorlijke vooruitgang gemaakt in het omgaan met mensen. Hij heeft echter nog veel begeleiding nodig om zich bij hen op haar gemak te kunnen voelen. Af en toe durft hij nog te blazen, maar hij laat zich strelen en kan hiervan heel erg genieten. Waarschijnlijk zal hij nooit echt een schootzitter/pakkertje worden, maar men weet nooit… Hij heeft sterk de neiging zich te verstoppen uit angst. Zijn nieuwsgierigheid wint het vaak nog niet van die angst, maar met voldoende geduld (en een lekker stukje te eten) durft hij voorzichtig uit zijn schulp te kruipen. Het lukt soms om hem een beetje te doen spelen, hoewel hij meestal rustig in zijn hangmatje rust. Naar andere katten toe miauwt hij opdat hij aandacht van hen zou krijgen.
Voor Cobalt zoeken we dan ook een baasje dat heel veel geduld en tijd voor hem kan maken. Een baasje dat hem een rustige thuis kan aanbieden met eventueel een ander katje ter gezelschap.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 115 wanneer
herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 125 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure: 
Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Catherine. op het nummer 0477/18 34 91, elke dag tussen 18u en 21u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.