Coco

Naam: Coco
Geboortedatum: 9 mei 2011
Geslacht: Kattin
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in Mariakerke (Gent)
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze naar buiten kan, eventueel wel in een veilige omheinde tuin of kattenren.
Wordt best alleen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:
Coco is een heel aanhankelijke kat, een echte knuffelkat. Als ze je voor het eerst ziet, is ze wat bang, maar dat duurt niet lang. Ze komt graag bij je zitten of liggen om geaaid te worden. Naar andere katten is ze nieuwsgierig, maar een beetje bang en ze blaast gemakkelijk naar hen. Ze blijft liever op afstand, ze kruipt graag hoog op de kast vanwaar ze een goed uitzicht heeft. Haar speelgoed gebruikt ze enkel om kopjes te geven, en pogingen om een balletje te gooien, werden straal genegeerd. Ze komt liever langs je benen strijken om geknuffeld te worden. Ze laat het duidelijk horen als ze vindt dat ze te weinig aandacht krijgt, na een paar knuffels is ze weer gelukkig. Momenteel blijft ze binnen maar ze zou graag naar buiten kunnen.
Coco is een hele lieve kat, die duidelijk mensen gewoon is, en een warme thuis nodig heeft.
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Coco is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496/053899 tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.