Coralie en Thijs

Naam:
Coralie (zwart, kattin ° eind mei’17)
Thijs (zwart, kater ° eind mei’17)
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: geen kleine kinderen
Kan omgaan met honden: ja als ze katten gewend zijn
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Gentbrugge
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze vooral binnen mogen leven of eventueel naar buiten kunnen in een veilige omgeving.
Deze kittens worden enkel per twee geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Wij zijn Coralie en Thijs en zijn broer en zus zoals je wel kan zien. Sommige mensen denken dat we een olijke tweeling zijn maar we zouden niet weten hoe dat komt. Onze mama had geen huisje en moest helemaal alleen buiten bevallen. Onze 2 zusjes werden al een tijd geleden geadopteerd en zijn super blij in hun nieuwe thuis. Waarom wij hier nog steeds zijn, snappen we niet goed. Sommigen zeggen omdat we zwart zijn maar zelf willen we dat niet geloven. Onze opvangmama vindt ons zalig. We helpen haar als er nieuwe opvangertjes komen. We stellen ze onmiddellijk op hun gemak, tonen waar ze moeten eten, drinken, slapen en plassen. We wassen hen en slapen dan wel eens bij hen zodat ze snel op hun gemak zijn. OK, we zijn hier al een tijdje en zijn hier volledig op ons gemak. In een nieuwe omgeving zullen we ons waarschijnlijk eerst wat verstoppen vooral mijn broertje Thijs heeft wat meer tijd nodig.

Maar ik, Coralie zal na een korte tijd overal mijn neus insteken. Ik hou van aaitjes en dan staat mijn staart gekruld. Thijs ook hoor maar hij vertrouwt je minder snel dan ik. Spinnen kunnen we ook (heel luid zelfs) maar dat laten we in het begin nog niet horen. Je moet toch wel een beetje moeite doe hé.

We zijn op zoek naar mensen die weten dat ze wat geduld moeten hebben en die weten dat een kat 15 à 20 jaar kan worden en een thuis verdient voor het leven.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 / 05.38.99 tijdens werkdagen tussen 17u en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10u en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.