Coralie en Thijs

Naam:
Coralie (zwart, kattin ° eind mei’17)
Thijs (zwart, kater ° eind mei’17)
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: geen kleine kinderen
Kan omgaan met honden: ja als ze katten gewend zijn
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Gentbrugge
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze vooral binnen mogen leven of eventueel naar buiten kunnen in een veilige omgeving.
Deze kittens worden enkel per twee geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Coralie en Thijs zijn broer en zus en buiten geboren. Ze hebben wat meer tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving maar met geduld passen ze zich snel aan.  Ze spelen heel graag met de hengel, balletjes en muizen. We zijn op zoek naar mensen die weten dat kittens energiek kunnen zijn en het dus niet erg vinden als er door het huis gecrost wordt en er beetje aan herinrichting wordt gedaan.

Die weten dat een kat 15 à 20 jaar kan worden en een thuis verdient voor het leven.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 / 05.38.99 tijdens werkdagen tussen 17u en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10u en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.