Dandy en Django

Naam: Django en Dandy
Geboortedatum:15/05/2012 en 30/04/2012
Geslacht: katers
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: onbekend
Deze kat verblijft in Wondelgem
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan
Django en Dandy worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Hoewel het geen broertjes zijn, zijn Django en Dandy onafscheidelijk. Een leven zonder elkaar kunnen ze zich niet voorstellen. Wat ze liefst doen? Samen spelen en vechten zoals echte broers dat zouden doen, maar ook lekker samen slapen. Django, de kortharige van de twee, is een zachtaardige knuffelaar die regelmatig zijn energie kwijt moet door rond te crossen of te spelen. Daarna komt hij graag kopjes geven en genieten van een knuffelsessie. Hij is heel lief en zal ook nooit zijn klauwen uitsteken. Dandy is iets eigenwijzer, hij komt graag flemen, maar wordt niet graag opgepakt of teveel gestreeld, wanneer hij het beu is, zal hij het ook duidelijk maken. Het is een kat van wie je de onafhankelijkheid en eigenheid moet respecteren. Beiden komen ze s avonds graag bij jou liggen in de zetel op een dekentje.

Deze twee zijn op zoek naar een huisje waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en af en toe wat kattenkwaad kunnen uitsteken. Een tuin hoeft zeker niet, ze zijn het heel hun leven gewoon geweest van binnen te leven, plots buiten kunnen, zou dus een hele aanpassing zijn voor hen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Django en Dandy zijn op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennismaken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Dandy en Django verblijven momenteel bij DreamCATchers, katten adoptie cafe. Je kan hen een bezoekje brengen op woensdag, donderdag, zaterdag of zondag tussen 10u30 en 18u.
Daar kan je meer informatie krijgen over de adoptieprocedure of je kan een kijkje nemen op hun website: www.wearedreamcatchers.be