Diaz en Dana

Naam: Diaz (M) en Dana (V)
Geboortedatum: mei 2017
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: oudere kinderen
Kan omgaan met honden: ja
Kan omgaan met katten: ja

Deze katten verblijven bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)

Deze katten worden enkel samen geplaatst
Deze katten kunnen binnen blijven, of in een veilige omgeving naar buiten gaan

Karakter en achtergrond van de kat:

Deze kittens zijn nakomelingen van een zwerfkat. Ze hebben de eerste weken van hun leven weinig menselijk contact gehad, maar intussen zijn ze het leven binnenshuis al goed gewend. Met de nodige liefde en geduld, zullen deze katjes in hun nieuwe thuis helemaal openbloeien.
Diaz is het meest terughoudend, met grote bange ogen kijkt hij de kat uit de boom. Met wat eten of een speelhengel laat hij zich wel verleiden om tevoorschijn te komen en eens hij rustig geaaid wordt, begint zijn motortje te ronken… Dana houdt zich ook iets meer afzijdig. Wanneer ze een hand ziet afkomen, durft ze even te schrikken en kort te blazen, maar ook bij haar is het een kwestie van tijd alvorens te ontdooien. Diaz en Dana liggen constant samen te slapen of te spelen. We zouden hen daarom graag samen naar een nieuwe thuis laten vertrekken.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.