Poppy

Naam: Poppy
Geboortedatum: geschat op 20/05/2017
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja, op voorwaarde dat de kinderen op een respectvolle en rustige manier kunnen omgaan met dieren
Kan omgaan met honden: ongekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Brugge.
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan.
Poppy wordt enkel samen geplaatst met een andere jonge poes of waar er al een jonge poes aanwezig is.

Karakter en achtergrond van de kat:

Nu Poppy haar broertjes reeds vertrokken zijn, blijft ze nog samen met haar mama over. Ze is nog wat verlegen, maar iedere dag opnieuw maakt ze vooruitgang. Over het algemeen houdt Poppy zich liever wat op de achtergrond, maar met koekjes is ze wel te verleiden.

Poppy zit nog volop in de fase waarin ze mensen probeert te vertrouwen. Bruuske bewegingen en veel lawaai schrikken haar af, maar als je ’s avonds in de zetel zit, durft ze wel een komen kijken wat je aan het doen bent. Poppy laat zich wel strelen als je haar oppakt, maar echt genieten doet ze nog niet.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Shana op het nummer 0494 15 02 51 tijdens werkdagen tussen 18 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 11 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather