Dora

Naam: Dora
Geboortedatum: +/- 1/01/2017
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet of in een veilige omgeving naar buiten kan
Kan alleen geplaatst worden of bij een gezin waar er nog een andere kat aanwezig is

Karakter en achtergrond van de kat:

Dora werd aangetroffen op een industriedomein. Haar achtergrond is ons dus onbekend, maar ze was haar vertrouwen in mensen wat kwijt gespeeld. Intussen hebben we haar echter weer kunnen overtuigen dat mensen wél leuk zijn en haar van lekker eten voorzien! Wanneer ze je niet kent en zich wat in het nauw gedreven voelt, slaat ze met haar pootje om je duidelijk te maken dat ze het liever wat kalmpjes aan doet. Eens ze zich echter op haar gemak voelt, komt haar knuffelige aard helemaal naar boven. Ze houdt ervan om geaaid te worden en draait zich dan in allerlei bochten voor meer. Andere katten vindt ze ook geweldig en deze kunnen zeker helpen om het ijs te breken. Voor Dora zijn we dus op zoek naar een rustige thuis bij mensen die haar de tijd geven om los te komen. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan een onzeker katje elke dag een beetje meer te zien openbloeien?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Dora is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather