Butterfly

Naam: Butterfly
geslacht: kattin
geboortedatum: 12/06/2017
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: geen jonge kinderen
Kan omgaan met honden: ja, rustige honden
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze vooral binnen mag leven of eventueel naar buiten kan in een veilige omgeving.
Butterfly wordt enkel geplaatst bij een ander kitten of samen met een ander kitten in de opvang (bijv. Miracle)

Karakter en achtergrond van de kat:

Dragonfly, Butterfly en Honeybee werden in zeer verwaarloosde toestand gevonden toen ze amper 5 weken oud waren. Ze hadden in het begin intensieve zorgen nodig. Gelukkig kwam het allemaal goed en zullen ze niets over houden aan hun slechte start. Ze zijn ondertussen uitgegroeid tot gezonde, speelse kittens die heel erg gericht zijn op mensen.

Honeybee en Dragonfly vonden al een thuis. Hopelijk komt Butterfly ook snel aan de beurt.

Butterfly is verzot op eten, misschien omdat ze nog niet vergeten is dat ze honger geleden heeft. Ze vindt het heel leuk om geknuffeld te worden, maar wel pas nadat ze hun buikje rond gegeten heeft. Ze speelt graag met balletjes en muisjes en vindt de speelhengel ook geweldig. Ze is echt een heel aanhankelijk poesje dat ook graag op de schoot komt.

We zijn op zoek naar mensen die weten dat kittens energiek kunnen zijn en het dus niet erg vinden als er door het huis gecrost wordt en als er een beetje aan herinrichting wordt gedaan. Die weten dat een kat 15 à 20 jaar kan worden en een thuis verdient voor het leven. Het zijn stuk voor stuk schatjes dus we zijn er zeker van dat ze je leven zullen opvrolijken.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen  met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.