Dré

Naam: Dré
Geboortedatum: geschat rond 2006-2007 (10-11 jaar)
Geslacht: M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in Jette
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij binnen mag blijven of eventueel buiten mag in een afgesloten tuin.
Deze kat wordt enkel alleen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Dré is een flinke kater die al heel wat meemaakte in zijn leven, maar nu zou hij graag zijn pensioen nemen en hij is hiervoor op zoek naar een leuke familie. Hij ligt het liefst de hele dag languit naast je in de zetel, zoals een echte bourgondiër , maar durft ook wel al eens met je voeten te spelen (letterlijk dan).

Hij hoort niet zo goed meer, is blind aan 1 oog en heeft wat problemen met zijn schildklier (hij moet hiervoor de rest van zijn leven 2 pilletjes per dag nemen), maar dat laat hij niet aan zijn hart komen, hij profiteert nog ten volle van zijn lekkerlui kattenleventje.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Dré is getest op aids en leucose en testte negatief.
We vragen de gebruikelijke tussenkomst van 80 euro voor een iets oudere kat.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/440221 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.