Elmo en Kato

Naam: Elmo en Kato
Geboortedatum: 20/08/17 (Elmo) en 05/09/17 (Kato)
Geslacht: mannelijk (Elmo) en vrouwelijk (Kato)
Vrij:  onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: niet bekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kittens verblijven in Brugge.
Voor deze kittens zoeken we een thuis waar ze niet buiten kunnen, of buiten kunnen in een beveiligde tuin of veilige omgeving.
Elmo en Kato worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Elmo en Kato zijn twee lieve en speelse kittens.  Kato is een pittig dametje, nieuwsgierig en van niets bang.  Dit mooie tricolortje komt heel graag op je schoot zitten.  Een zacht dekentje om op te trappelen en sabbelen mag voor beiden niet ontbreken.  Elmo kwam in het opvanggezin terecht als bange en stoere jongen maar ondertussen vertrouwt hij ons, neemt hij de aaitjes gretig aan en toont ons zijn kleine hartje.  Deze twee kittens slapen heel vaak samen.  Ze ravotten en spelen ook veel samen.  Ze zouden broer en zus kunnen zijn, maar dat is niet zeker, aangezien ze op verschillende plaatsen in een schuur gevonden zijn.  Kato is ook de kleinste van de twee, maar wel de dapperste !

Wie geeft deze twee schatten een warme en veilige thuis en wil genieten van hun kattenkwaad ?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met de familie Maenhoudt op het nummer  0476 20 51 62. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr. en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.