Emiel

Naam: Emiel
Geboortedatum: geschat 2014
Geslacht: M
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Ja, rustige
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: Ja, al zou hij toch liever het huis voor zich alleen hebben.
Deze kat verblijft in Denderleeuw
Voor Emiel zijn we op zoek naar een thuis waar hij heel veel aandacht krijgt of waar hij op termijn naar buiten kan.
Emiel wordt bij voorkeur alleen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Emiel is een timide teddybeer. Hij slaapt nog dikwijls onder de kast, maar als je hem roept komt hij toch wel altijd voorzichtig naar je toe, en uiteindelijk begint hij altijd onophoudelijk kopjes en knuffels te geven, wat ook gepaard gaat met een enorm gespin. Een super lieve en sociale kat dus, die nooit zal uithalen, maar die misschien toch niet enkel goede ervaringen heeft gehad met mensen. Hij is ook heel ziek in opvang gekomen, en de ziekenboeg (bench) was echt niets voor hem. Hij heeft graag ruimte en mensen in de buurt, anders durft hij wel eens te miauwen. Andere katten daarentegen heeft hij liefst niet in de buurt.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Emiel werd getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472440221 tijdens werkdagen tussen 17 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather