Emir

Naam: Emir
Geboortedatum: geschat op 01/03/2017
Geslacht: M
Vrij: onmiddelijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: niet als het jonge kinderen zijn
Kan omgaan met honden: ongekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Brugge.
Voor Emir zoeken we een thuis waar hij eventueel in een veilige omgeving naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Emir is een grote, rustige, sociale en aanhankelijke kater die ervan houdt om in het bijzijn van mensen te zijn. Als je thuiskomt, staat hij je op te wachten om zijn dagelijkse portie aandacht te krijgen. Het begint met vleien aan je benen en hij eindigt meestal op zijn rug in de zetel zodat je ook over z’n buikje zou aaien. Hij komt niet op je schoot zitten, maar eens hij de nodige aandacht gekregen heeft, installeert hij zich in de zetel om samen met jou te genieten van een rustige avond. Desondanks zijn rustige karakter, vindt hij het toch nog leuk om te spelen (hengel, laser,…).

Voor Emir zoeken we een thuis waar zijn baasje geregeld thuis is om hem de nodige aandacht te geven. Emir durft af en toe om te spelen je arm/hand aan te vallen en daarom lijkt het me niet geschikt om Emir bij kleine kinderen te plaatsen. Het is niet zijn bedoeling om je pijn te doen, want 2 seconden later komt hij alweer om aandacht vragen.

Emir heeft last van blaasgruis en moet daarom speciale voeding krijgen. Het niet geven van deze voeding of eventueel vervangende medicatie zal het probleem erger maken. Het is dus noodzakelijk dat hier rekening mee gehouden wordt.

Kun jij deze grote, lieve schat zijn verdiende forever home bieden? Neem dan zeker contact met me op!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Emir is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Shana op het nummer 0494 15 02 51 tijdens werkdagen tussen 18u en 20 uur en tijdens het weekend tussen 11 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather