Espera en Mimoso

Naam: Espera (kattin) en Mimoso (kater)
Geboortedatum: 21 mei 2017
Geslacht: V – M
Vrij: zondag 02-08-2017
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja op 27-07-2017
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: niet geweten
Kan omgaan met katten: ja
Deze katjes verblijven te Brugge/Assebroek.
Voor deze lieve katjes zoeken we een thuis waar ze veel aandacht krijgen en naar buiten kunnen met een afgesloten tuin of op een appartement.
Espera en Mimoso worden enkel als duo geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:
Deze kittens werden gevangen op een locatie waar veel zwerfkatjes zitten.

Espera:
Espera is afwachtend en durft een lief blaasje doen. Maar eens ze je vertrouwt, wordt ze graag geaaid. Ze speelt graag met een pauwenveer en kan als de beste op haar 2 achterpootjes staan.
Ze slaapt graag op donkere plaatsjes zoals in een krabton of onder het bed.

Mimoso:
Zijn naam verklapt al heel wat. (knuffelbeer). Eens hij is uitgespeeld, een echte knuffelaar. Hij vraagt om aaitjes door onder je hand door te lopen, telkens komen er kleine vraagmiauwtjes uit zijn mondje.
Kopjes geven aan je neus doet hij als de beste. Hij is goed in snoepjes uit een speelpuzzel halen.!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure: 
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Catherine op het nummer 0477 18 34 91 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.