Flo

Naam: Flo
Geboortedatum: geschat 2002
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: niet met jonge kinderen
Kan omgaan met honden: met rustige honden
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen mag leven
Flo kan alleen geplaatst worden of bij andere rustige katten. Ze krijgt wel speciaal voer dus ze moeten dan wel aparte eetbakken hebben.

Karakter en achtergrond van de kat:

Flo leefde lange tijd op een kerkhof samen met andere zwerfkatjes en achtergelaten katten. Ze kreeg dagelijks eten en ook streeltjes maar toen duidelijk werd dat ze medische problemen had werd ze naar de dierenarts gebracht en kwam ze in opvang bij Kat Zoekt Thuis.

Ze was in het begin een beetje bang en verstopte zich, maar al vrij snel leerde ze mensen vertrouwen en ze is nu helemaal niet bang meer. Wanneer je haar kamer binnenkomt, komt ze meestal al naar je toe gelopen en ze vindt het nu heel fijn om gestreeld te worden. Doordat Flo al van leeftijd is en ook diabetes heeft, slaapt ze veel. Het is dus een rustige kat die perfect op een appartement kan leven. Omdat ze diabetes heeft, heeft ze ook speciale zorgen nodig. Ze krijgt speciaal voer en moet ook 2 keer per dag een insulinespuitje krijgen. Dit is heel makkelijk te geven terwijl ze een beetje natvoer aan het eten is. Een klein prikje onderhuids en zo kan ze hopelijk nog lange tijd van haar huiskattenleventje genieten.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Flo is getest op aids en leucose en testte negatief. We vragen voor Flo een verminderde adoptiebijdrage van 80 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.