Foetsie

Naam: Foetsie
Geboortedatum: 01/03/2017
Geslacht: vrouwtje
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: nee, geen kleine kinderen
Kan omgaan met honden: niet gekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Putte (Provincie Antwerpen).
Ze wordt enkel geplaatst waar er nog een andere sociale, niet-dominante kat aanwezig is en liefst ergens waar ze op lange termijn veilig naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Foetsie is een prachtige kattin met zowat alle kleuren die een kat kan hebben : grijs getijgerd op de rug, witte sokjes, borst en buik met hier en daar een ros plekje.

Ze kan echt naar je staren met haar grote ogen. Ze is bijna 1 jaar oud en is de perfecte mengeling van een kitten en een volwassen kat : speels maar zonder kattenkwaad.

Foetsie is het gedroomde gezelschap voor wie geen knuffelkat zoekt maar een maatje voor zijn/haar kat. Ze is best verlegen en maakt nooit ruzie, zelfs niet als een andere kat haar eten komt stelen. Ze is nieuwsgierig, houdt zichzelf bezig en is dol op soortgenootjes. Bij ons werd ze al heel gauw aanvaard door onze eigen 4 katten. Het lijkt wel of ze op kousenvoetjes loopt want je hoort haar de kamer niet binnen komen, maar ze verraadt haar aanwezigheid als ze zachtjes kirt uit enthousiasme omdat ze weer iets nieuws heeft ontdekt.

Ook al heeft de het merendeel van haar leven buiten gewoond, ze is een gemakkelijk huisgenootje. Ze lust alles, gaat mooi op de kattenbak en brengt leven in de brouwerij met haar fratsen.

Voor dit mooie, jonge en speelse katje zoeken we iemand die tijd en geduld heeft want ze is nog wat bang van mensen. Ze houdt er niet van om gestreeld te worden. Liefst ergens waar ze op lange termijn veilig naar buiten kan. Ze wordt enkel geplaatst waar er nog een andere sociale, niet-dominante kat aanwezig is want ze heeft nood aan het gezelschap van soortgenootjes.

Heb je een rustige thuis? Heb je nog een andere kat? Speel jij graag met je katten en is knuffelen geen must? Ben je bereid het katje de tijd en ruimte te geven om te wennen aan een leven als huiskat? Dan kunnen jullie het vast goed met elkaar vinden.

Foetsie is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Ze werd getest op aids en leucose en testte negatief. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sandra op het nummer 0479/85 84 91 of Frie op het nummer 0486/58 27 27 op werkdagen tussen 18 en 22 uur en in het weekend tussen 10 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather