Fozzie

Fozzie
Kater, ros-wit
Geboren op 17 maart 2013 (geschat)
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Verblijft in Brugge
We zoeken voor Fozzie een thuis waar hij eventueel later, wanneer hij zich er helemaal thuis voelt, in een veilige omgeving naar buiten kan.

Karakter en achtergrond:

Fozzie is afkomstig uit Brugge. Met zijn familie vond hij nabij het Jan Breydel voetbalstadion onderdak en eten. Om nieuwe nestjes te voorkomen, heeft KZT de ganse familie in opvang genomen.
Na al die jaren als vrije zwerver, heeft Fozzie het nog wat moeilijk om mensen te vertrouwen. Voelt hij zich in het nauw gedreven, durft hij angstig blazen en al eens vijf voorklauwtjes tonen. Toch vraagt
Fozzie vaak zachtjes miauwend om aandacht, maar zijn instinct haalt nog ietsje te veel de bovenhand om zich te laten benaderen. Ja, het is voor de arme Fozzie een ware tweestrijd.
Hij voelt zich apetrots als hij omringd is door kattinekes. Moest Fozzie het voor het zeggen hebben; hij trok meteen in bij een lieve kattin van middelbare leeftijd.
Wil je de tijd nemen om deze jongvolwassen kater te bewijzen dat mensen écht wel te vertrouwen zijn? Wil je hem de kans geven open te bloeien tot een aangenaam zachte knuffelkat? Dan wil Fozzie heel graag bij u komen wonen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat. Nadien kan een bezoekje gepland worden zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt cash betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Barbara op het nummer 0498 16 21 43, tijdens werkdagen tussen 13:30 en 20:00 uur en tijdens het weekend tussen 11:00 en 19:00 uur. Indien er niet wordt opgenomen, gelieve dan een boodschap in te spreken en vermeld je naam, je telefoonnummer en voor welke kat je belt. Op sms’en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather