Gamma en Skippy

Naam: DUO Gamma (Tijger) en Skippy (Tricolor)
Geboortedatum: mei 2017 en april 2016
Geslacht: 2 x kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Gechipt en geregistreerd: Ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Ja, rustige kinderen
Kan omgaan met honden: Niet gekend
Kan omgaan met katten: Ja
Gamma en Skippy verblijven in de gemeente Assebroek/Brugge
Voor hen zoeken we een thuis waar ze veilig naar buiten kunnen.
Gamma en Skippy worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Skippy en Gamma zijn mama en dochter. Skippy kwam zwanger in opvang terecht en bracht 6 kittens ter wereld. De kittens vonden, naast Gamma, reeds allemaal al een huisje. Gamma hangt heel erg aan zijn mama en kan niet zonder haar. Ze loopt constant achter Skippy en knuffelt vaak met haar mama. Gamma en Skippy zijn allebei eerder bange katten in contact met mensen. Ze lopen rond in huis zonder angst, spelen zonder angst en durven zelf op schoot springen als er eten mee gemoeid gaat, maar zich laten strelen vinden ze minder tof. Ze laten zich al strelen, maar zijn eerder achterdochtig. Skippy geniet er al meer van dan haar dochter. Skippy en Gamma zoeken een huis waar ze de tijd krijgen om te ontplooien. Voor Skippy en Gamma zoeken we liefst een huis met een tuin waar ze kunnen genieten van de buitenlucht. Skippy is opgegroeid op een boerderij en het buitenleven gewoon.

Skippy en Gamma zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Jolien Keereman op het nummer 0476 71 10 74 tijdens werkdagen tussen 10 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.