Gaston

Naam: Gaston
Geboortedatum: rond 2000
Geslacht: M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: voor vertrek
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Denderleeuw
Hij heeft weinig interesse in andere katten, maar doet ook niets als ze in zijn buurt zijn, dus hij kan zowel alleen als met andere katten geplaatst worden, zolang er maar aandacht is voor hem.
Gaston geniet enorm van de buitenlucht. Hij mag wel niet op straat geraken, aangezien dit veel te gevaarlijk is voor hem. Omdat hij niet kan springen, is een normale omheining wel goed genoeg. Een balkon of klein binnentuintje zijn ook zeker genoeg

Karakter en achtergrond:
Onze lieve meneer Gaston is al op leeftijd, en heeft vermoedelijk een trombose gehad  waardoor hij verminderd gevoel heeft in zijn achterpoten en minder goed kan stappen. Hij krijgt momenteel pilletjes voor zijn hart om de kans op tromboses in de toekomst kleiner te maken. Ook is hij een enorme plantrekker, en gaat zonder uitzondering altijd op de kattenbak.

Gaston zou wekenlang op straat hebben geleefd, terwijl hij amper kon stappen, voordat iemand het nodig vond om hem bij een asiel binnen te brengen. Hier toonde hij al snel wat voor een ongelofelijke knuffelaar hij is. Spijtig genoeg liep het in het asiel waar hij verbleef uit de hand, en kon hij er niet blijven. Zo kwam Gaston bij ons in opvang. En ook hier is hij een enorme knuffel. Je mag hem ronddragen als een baby, en als hij bij jou in de zetel mag liggen, beloont hij je met een enorm spinconcert.
Wie geeft deze extreem lieve gast nog een goede thuis? Je zal er enorm veel liefde voor terugkrijgen!
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd voor ze vertrekken.
Gaston is getest op aids en leucose en testte negatief.

Adoptiebijdrage: verminderde adoptiebijdrage

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend.
Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/440221 tijdens werkdagen tussen 18 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.