Gaston

Naam: Gaston
Geboortedatum: rond 2004
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: voor vertrek
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Denderleeuw
Hoewel Gaston wel met andere katten overweg kan, wordt hij bij voorkeur toch alleen geplaatst, omdat het toch vooral mensen aandacht is waarnaar hij verlangt.
Voor Gaston zoeken we een thuis waar hij niet naar buiten kan, of enkel op een balkon of tuin waar hij niet uit kan.
Karakter en achtergrond:
Onze lieve meneer Gaston is al op leeftijd, en door een onbekende reden was hij gedeeltelijk verlamd toen hij in opvang kwam. Hij zou wekenlang op straat hebben geleefd, terwijl hij amper kon stappen, voordat iemand het nodig vond om hem bij ons binnen te brengen. Sinds hij hier is heeft hij echter enorme vooruitgang gemaakt, en nu kan hij tegenwoordig bijna alles, zoals op de kattenbak gaan, op de zetel springen en trappen doen, al ziet het er soms wel een beetje stuntelig uit.
Hoewel hij een zwaar leven heeft gehad, is hij een enorm lieve knuffelbeer die heel veel aandacht nodig heeft. Zolang hij gestreeld wordt, is hij gelukkig. Als je nog maar naar hem kijkt begint hij al te spinnen, en het liefst van al wordt hij als een baby rondgedragen.
Wie geeft deze extreem lieve gast een goede thuis, waar hij misschien nog enkele jaren gelukkig mag zijn? Je zal er enorm veel liefde voor terugkrijgen!
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd voor ze vertrekken.
Gaston is getest op aids en leucose en testte negatief.
Adoptiebijdrage: verminderde adoptiebijdrage
Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend.
Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.
Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472/440221 tijdens werkdagen tussen 18 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.