Gris

Naam: Gris (FIV+)
Geboren: 2013
Geslacht: mannelijk
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kinderen: onbekend
Honden: neen
Katten: komt goed overeen met andere katten, wordt enkel geplaatst bij andere katten als die ook FIV+ zijn.
Gris verblijft momenteel in Gent.
Voor Gris zoeken we een thuis waar hij binnen kan blijven, met eventueel een volledig afgesloten kattenren.

Karakter en achtergrond:
Gris is een kater die op het kerkhof opgegroeid en waarschijnlijk ook geboren is. Hij is nog vrij schuchter, maar begint zich steeds beter aan te passen aan een leven binnen. Hij durft het nog niet goed toegeven, maar hij wordt graag geaaid. Hier bij ons ligt hij het liefst op de vensterbank of op een kussen achter de zetel zoals op de foto. M.a.w hij is een heel lieve kater, die zich nog moet aanpassen aan een leven bij mensen en daardoor nog wat bang is.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Gris testte negatief op leucose en positief op kattenaids.

We vragen een tussenkomst van 80 euro voor de gemaakte dierenartskosten.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen  met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.