hobbes

Naam:   Hobbes (FIV+)
Geboortedatum:  27/08/2011
Geslacht: M
Vrij: ja
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd:  2x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in  Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij NIET naar buiten kan. Hobbes wordt enkel alleen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Hobbes is een heel zelfzekere kat, een echte koning in huis. Hij is heel aanhankelijk en lief, maar heeft wel wat tijd nodig om je volledig te leren vertrouwen. Hobbes lijkt wel al wat meegemaakt te hebben, waardoor hij erg snel op zijn hoede is voor gevaar. Dat zorgt ervoor dat hij naar andere huisdieren en kleine kinderen toe niet steeds te vertrouwen is. Hij is zeker niet agressief, maar toont wel duidelijk zijn grenzen aan. Eens hij je vertrouwt is Hobbes echter je beste maatje, en volgt hij je als een schaduw.

Hobbes werd door Kat Zoekt Thuis gevonden met een heel ernstig en ook chronisch nierfalen. Geheel naar zijn karakter trekt hij zich echter niets aan van deze diagnose, en inmiddels een jaar later trippelt hij nog steeds vrolijk rond. Hiervoor heeft hij wel een beetje hulp nodig: dagelijks een portie medicatie en een heel strikt dieet van niervoeding. Daarom dus ook dat Hobbes absoluut niet buiten kan, het verkeerde snackje kan heel nefast zijn voor zijn gezondheid.

Hobbes werd getest op aids en leucose en testte positief op FIV. Hiermee kan hij nog een hele tijd leven zonder dat hij er extra problemen door krijgt. Maar doordat hij ook al probleempjes heeft met de nieren kan hij ook plots snel achteruit beginnen gaan. We vragen geen vaste bijdrage maar een gift is uiteraard welkom als bijdrage in de dierenartskosten. 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn

tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Joris Van de Cavey op het nummer 0474 35 81 97 tijdens werkdagen tussen 18 en 22 uur en tijdens het weekend tussen 9 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen.

This post was written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *