Jeff

Naam: Jeff
Geboortedatum: 2013
Geslacht: M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: niet met kleine kinderen
Kan omgaan met honden: nee
Kan omgaan met katten: nee
Deze kat verblijft in Sint-Amandsberg.
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij niet naar buiten kan, tenzij er een omheinde tuin in een veilige omgeving is.
Jeff wordt enkel alleen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Jeff is een sociale zwarte kater die een moeilijke periode achter de rug heeft. In de loop van 2016 liep hij twee verwondingen op aan z’n flank die maar niet wilden toegroeien en voortdurend bleven etteren. Hij werd opgegeven door z’n baasje, maar gelukkig kwam hij bij Kat Zoekt Thuis terecht. Jeff werd met succes geopereerd aan z’n ribkraakbeen en is nu helemaal gezond.

Jef is een echte mensenkat die liever geen andere honden of katten in z’n buurt heeft. In ruil voor de alleenheerschappij krijgen zijn baasjes dagelijks een portie kopjes en likjes en komt hij maar wat graag in de zetel op schoot liggen. Zijn favoriete bezigheden zijn die van een typische huiskat: spelen, naar buiten kijken, achter de hengel jagen en op verkenning gaan in kasten. Hij vindt het ook geweldig om onder dekentjes te kruipen.

Hoewel Jeff erg aanhankelijk is, durft hij tijdens het spelen of wanneer hij gestoord wordt tijdens z’n dutje wel eens harder bijten of slaan dan hij zelf beseft. Daarom wordt hij liefst niet bij erg kleine kinderen geplaatst.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Jeff is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

 

 

 

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Jeff is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract ondertekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466.148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.