Krita

Naam: Krita
Geboortedatum: 10+ jaar
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze op termijn wel of niet naar buiten kan
Krita kan alleen geplaatst worden of bij een andere rustige kat

Karakter en achtergrond van de kat:

Krita is een seniorkatje met nog heel wat liefde in de aanbieding! We weten niet wat ze al allemaal heeft meegemaakt, maar haar leven is er alleszins geen van rozengeur en maneschijn. We hopen dat ze nu eindelijk een warme thuis mag vinden waar ze tot het eind van haar dagen mag genieten van een goed gevulde eetbak en liefde in overvloed. Krita houdt ervan om geaaid te worden, haar staartje trilt dan van enthousiasme. Maar evengoed kan ze even schrikken en zich verstoppen. Ondanks haar leeftijd heeft ze vaak nog speelse buien waarbij ze een balletje achterna gaat. Het contact met andere katten verloopt zus en zo. De ene keer gaat Krita in een ‘schijnaanval’ en voelen de andere zich geïntimideerd, de andere keer voelt zij zich bekeken en miauwt klagend. Met een rustige kat die andere katten gewend is, zou het allicht wel lukken. Maar ze kan evengoed alleen geplaatst worden en dubbel en dik genieten van de menselijke affectie. Krita heeft wel wat last van stomatitis (ontstoken tandvlees), dit dient verder opgevolgd te worden. Mogelijks moeten op termijn haar tanden getrokken worden. Een nieuwe thuis vinden voor katjes met extra zorgen is geen evidentie. Toch geloven we erin een goede ziel te vinden die haar een heerlijk pensioen geeft!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Krita is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen een aangepaste adoptiebijdrage van € 80, gezien haar leeftijd en vereiste medische opvolging.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.