Laura en Zazou

Naam: Laura en Zazou
Geboortedatum: 21/05/2017
Geslacht: vrouwelijk
Vrij: 11/09/2017
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: ja
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in de gemeente Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze binnen blijven of veilig naar buiten kunnen.
Laura en Zazou worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Laura is een speelse en nieuwsgierige kitten. Ze knuffelt graag, maar als er iets gebeurt in de omgeving is ze de eerste om te gaan kijken. Haar nieuwsgierigheid geldt al helemaal voor plaatsen waar ze niet mag komen: achter die gesloten deur of kast moét het wel te ontdekken waard zijn. Om te slapen kruipt ze graag dicht tegen Zazou. Zazou is veel rustiger en zal alles vanop afstand bekijken. Van nieuwe dingen of onverwachte geluiden die ze niet kent, blijft ze op afstand. Ze gaat zelf niet direct mensen opzoeken, maar als je bij haar gaat zitten of haar opneemt begint haar motortje al luid te draaien. Zowel Zazou en Laura nestelen zich graag in je schoot voor een knuffel sessie.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 130 aangezien ook de herhalingsvaccinatie al gegeven is.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Sylvie De Groote op het nummer 0496/05.38.99 tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.