Lolotte

Naam: Lolotte
Geboortedatum: 21/04/2012
Geslacht: Vrouw
Vrij: 25/01/2018
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2X
Kan omgaan met kinderen: Ja
Kan omgaan met honden: Geen idee
Kan omgaan met katten: Moeilijk
Deze kat verblijft in de stad Brugge
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan

Karakter en achtergrond van de kat:

Lolotte zit ondertussen bijna een jaar in opvang. Ze is in opvang gekomen met een kapotte tong. Dit is nu hersteld maar ze heeft wat littekenweefsel. Door de combinatie van een auto-imuunziekte en Eosinofiel granuloom heeft ze ontstoken tandvlees. Daarvoor zijn haar tanden getrokken. Ze heeft nog haar hoektanden. Dit is ondertussen wel onder controle. Ze eet goed. Zowel korrels als natvoer. Normaal gezien zou dit geen grote problemen meer moeten veroorzaken. Moest ze ooit een pijnopstoot krijgen moet er naar de dierenarts worden gegaan om pijnstilling. De laatste tijd is ze goed bijgekomen. Dus we merken dat ze geen probleem meer heeft met eten.
Lolotte is een heel sociale kat die houdt van aandacht. Ze komt ’s nachts bij ons op bed liggen en geniet van streeltjes en knuffels. Ze is heel communicatief en wil echt een deel uitmaken van het gezin.
Ze heeft niet veel plaats nodig. Ze zoekt haar vaste plekjes op. Ze vermijdt onze andere katten, waardoor ze voornamelijk boven blijft. In het begin was er veel ruzie. Nu mijden ze elkaar. We raden dus een gezin aan zonder andere katten. Met honden hebben we geen idee of het zou werken. Al zou ik het ook afraden.
Ondanks haar grumpy kat gezichtje is ze één van de liefste poezen dat ik ken.
Ze kan met kinderen. Ze speelt met ons zoontje en als hij wat te enthousiast is, zoekt ze rustigere oorden op.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Lolotte werd getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer
herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Evelyne op het nummer 0494825309 tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 21 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather