Mia

Naam: MIA
Geboortedatum: 1 MEI 2013
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: gepland op 14/03/2018
Kan omgaan met kinderen: NIET GEKEND
Kan omgaan met honden: NIET GEKEND
Kan omgaan met katten: NIET GEKEND
Deze kat verblijft in KRUISHOUTEM

Karakter en achtergrond van de kat:

MIA leefde waarschijnlijk al een hele tijd buiten. Ze kreeg eten en drinken van een oudere vrouw, maar ook niet meer, niet de nodige medische verzorging die soms nodig is.
De verpleegster die aan huis kwam bij de oudere dame zag dat het katje niesde en heeft haar toch kunnen overtuigen om het katje bij KZT in opvang te doen.
Mia heeft inderdaad last van nies en krijgt antibiotica daarvoor. Gelukkig heeft die dame snel gereageerd zodat Mia al bijna genezen is.
Mia is niet bang van mensen, maar wel heel voorzichtig. Geluiden van binnenshuis is ze niet gewoon.
Het kan zijn dat MIA op termijn buiten wil, daarom zoeken we een thuis waar ze veilig naar buiten kan.
MIA is een zeer rustig en lief katje. Ze zal de eerste dagen of weken waarschijnlijk en beetje ‘de kat uit de boom kijken’ en voorzichtig haar nieuwe omgeving opnemen.
MIA kan alleen geplaatst worden, er hoeft geen andere kat aanwezig te zijn.

Mia is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met KARIN op het nummer 0498 973 973 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather