Mies en Finn

Naam: MIES & FINN
Geboortedatum: 15-04-’17 & 25-05-‘17
Geslacht: V & F
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Ja
Kan omgaan met honden: Onbekend
Kan omgaan met katten: Ja
Deze kat verblijft in Gentbrugge.
Voor Mies en Finn zoeken we een thuis waar ze ruimte krijgen om te spelen en te verkennen. Indien buiten, enkel in een veilige omgeving.
Mies wordt enkel met Finn geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Eén van onze opvangmama’s merkte tijdens een wandeling op dat ze gevolgd werd door deze lieve poes, op zoek naar hulp. Zo is lieve Mies bij ons terecht gekomen, een knuffelaartje met een zacht karakter. Aan het begin kan ze wat verlegen overkomen en verschiet ze nog van een hand die op haar afkomt. Nu is ze de eerste die aan de deur staat om jou te begroeten en komt graag naast je liggen om geaaid te worden. Deze knuffelaar is ook dol op spelen, dan komt haar talent naar boven. Ze rent graag achter een speelhengel en springt hoog in de lucht met halve salto’s om toch maar haar prooi te kunnen vangen. Een echte acrobaat! Maar ze is niet de enige in opvang met stoere moves. Mies was eerst niet echt opgetogen met de komst van het knappe katertje Finn, maar het is hem toch gelukt om haar hart te veroveren. Mies en Finn zijn dikke vrienden geworden en spelen vaak met elkaar. Finn is een heel lieve jonge kater. Hij is vrij nieuwsgierig en dat zorgt ervoor dat hij snel op zijn gemak is. Aan het begin was hij ook verlegen, maar nu geniet hij al van aaitjes. Deze twee kapoenen hebben eigenlijk ongeveer hetzelfde karakter, hun zacht en speels karakter passen goed bij elkaar. Wie geeft dit koppeltje een eeuwige thuis?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 05 38 99, tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.