Minne

Naam: Minne
Geboortedatum: +/- januari 2017
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: oudere kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: liever niet
Deze kat verblijft in bij een opvanggezin in Oostakker (Gent)
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze op termijn wel naar buiten kan
Minne wordt bij voorkeur als enige kat geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Minne is een hartendief! Deze lieve knuffelkat werd vermoedelijk gedumpt en kon net op tijd in opvang komen alvorens er een nieuwe populatie zwerfkatten was ontstaan. Minne is een echte huiskat: ze is de eerste om bij je in de zetel te komen liggen, ze spint dan zachtjes en ligt languit te genieten. Ze laat zich ook met veel plezier oppakken. Eigenlijk houdt ze er gewoon van om in de buurt van mensen te zijn. Minne is echter ook een dame met karakter; als ze genoeg heeft van de aandacht, begin ze zachtjes te ‘zingen’. Als je dan van geen ophouden weet, durft ze wel eens zachtjes te bijten of met haar poot te slaan. Eigenlijk zou de naam ‘diva’ beter bij haar passen, zeker met haar sterke en speelse karakter en haar speciale vachtkleur. Minne verblijft samen met een aantal andere katten in huis, maar dit levert toch de nodige stress op. Er wordt niet echt ruzie gemaakt, maar ze laat toch duidelijk merken dat ze liever het huis (en de aandacht!) voor zich alleen heeft. Ze heeft ook héél veel zin om op termijn in een veilige omgeving naar buiten te kunnen gaan. Op wiens troon mag deze koningin plaatsnemen?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Minne is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.