Miro en Momo

Naam: MIRO & MOMO
Geboortedatum: 05-05-2017
Geslacht: M & V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Enkel rustige kinderen
Kan omgaan met honden: Onbekend
Kan omgaan met katten: Ja
Deze kittens verblijven in Gentbrugge.
Voor Miro en Momo zoeken we een thuis waar ze binnen kunnen blijven. Misschien kunnen ze op termijn naar buiten, maar enkel in een afgesloten tuin.
Miro en Momo worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Miro en Momo zijn broertje en zusje. Ze werden gevonden op een verlaten terrein toen ze 7 weken waren. Hun mama was wild, maar gelukkig konden Miro en Momo gevangen worden om hen te socialiseren. Miro en Momo zullen aan het begin wat verlegen overkomen. Vooral Momo heeft het nog heel moeilijk, maar groeit wel elke dag (letterlijk en figuurlijk). Momo is het kadetje van de groep, een klein maar fel meisje. Haar dapper karakter en liefde voor eten, zorgt ervoor dat ze dichtbij komt en toch geaaid kan worden. Als ze in haar hangmatje ligt, blaast ze eerst om stoer te doen. Van zodra je haar aait, begint ze te ontdooien en luid te spinnen. Momo is klein, maar laat zich niet doen. Gelukkig heeft ze enkel een grote mond, ze heeft nog nooit gekrabd of gemept. Met wat tijd en liefde zal ze openbloeien. Miro is de grote lieve broer. Hij kan aan het begin verlegen overkomen, maar vertrouwt al sneller mensen dan zijn kleine zus. Hij komt je al begroeten en komt triomfantelijk een aaitje vragen, voorzichtig maar zeker. Hij zal ook tijd nodig hebben om zich op zijn gemak te voelen, maar is zeker socialer dan zijn zusje. Als je lekker eten of een snoepje bij je hebt, vergeet hij al zijn zorgen en laat hij zich heel gemakkelijk strelen. Dit nieuwsgierig baasje speelt graag en is heel zachtaardig voor andere katjes. Ook naar mensen blaast hij niet en haalt niet uit. Deze twee kapoenen zoeken een thuis waar ze eventjes kunnen bekomen van hun avontuur. Door samen met hen te spelen, wat liefde en lekkere snoepjes te geven, zal hun vertrouwen snel groeien.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 05 38 99, tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.